Icon
Teambuilding på Bautahøj

Teambuilding

På Bautahøj er naturen en vigtig medspiller og et naturligt midtpunkt. Bautahøj ligger direkte ned til Isefjorden og råder over 90.000 m2 park af den smukkeste danske natur i form af strand-, park- og skovarealer. Udsigten fra hotellet ud over Isefjorden beriger enhver sammenhæng.

Få et afbræk i den smukke natur

Brug omgivelserne til walk-and-talk under kurser, som kulisse for kreativ teambuilding eller som kærkommen opladning mellem mødepunkterne. Strand og vand er et  udgangspunkt for utallige vandsportsaktiviteter. Skoven og park indbyder til orienteringsløb, rollespil, diverse boldspil og andre teamaktiviteter, som tilpasses hver enkelt arrangement.

Hvad med at starte dagen med zumba i det fri under åben himmel, yoga på stranden eller en tur på mountainbike i det kuperede terræn? Ring og hør nærmere!

Bautahøj tilbyder et hav af aktiviteter

Vores eget aktivitetsrum byder på flere muligheder for aktiviteter, som I kan lægge ind i jeres program som pauseaktivitet. I aktivitetsrummet finder du poolbord, bordfodbold, airhockey og ikke mindst Nintendo WII. Eller hvad med en indendørs vandaktivitet i vores swimmingpool og bagefter i opvarmet sauna?

Teambuilding i samspil med samarbejdspartnere

Bautahøj har en række dygtige og kompetente samarbejdsparternere, der bl.a tæller:

Ovenstående samarbejdspartnere tilbyder alle et stort udvalg inden for teambuildingsaktiviteter samt coaching og feedback til personlig udvikling.

Læs mere om vores samarbejdspartnere herunder

World of Adventure
World of Adventure er Danmarks mest erfarne teambuilding firma med mere end 25 års erfaring, og flere tusinde arrangementer bag sig.

World of Adventure tilbyder et stort udvalg af teambuilding arrangementer, fra de korte arrangementer på et par timer til store skræddersyet events der kan strække sig over flere dage.
Læs mere her

Dolphin Group
Dolphin Group har siden 1996 udbudt professionelle forløb inden for medarbejder- og lederudvikling, teambuilding og kick-offs. Det er deres mål at skabe fleksible, udfordrende, inspirerende og præstationsfremmende træningsmiljøer for ledere og teams – både i private og offentlige virksomheder. Og det har de gjort med en lang række flotte resultater. 
Læs mere her.

Teambuilding Kompagniet
Tilbyder teambuilding og teamudvikling af høj kvalitet. Vi har udviklet en række koncepter, der både giver deltagerne sjove oplevelser der samtidig skaber udvikling. Vi tilpasser og udvikler alle arrangementer til vores kunders ønsker.

Læs mere her.

Bueskydning.nu
Vi har samarbejde med Bueskydning.nu, som kan arrangere en "Team Challenge" for din afdeling/virksomhed. Det er en holdkonkurrence og udfordring med et sjovt og anderleders redskab; nemlig byeskydning.
Læs mere her.

Plenge.nu
NYHED: Laser Lerdueskydning
En perfekt
pauseaktivitet ved møder, sommerfesten eller aftenarrangement.

Anlægget indeholder 5 autentiske haglgeværer, som er modificeret og skyder med infrarøde radiosignaler. Fra en afskyder bliver der skudt "lerduer" ud i luften. Når en skytte rammer lerduen, bliver dette registreret på den elektroniske resultattavle. Op til 5 personer kan skyde på samme tid mod den samme "due". Der kan spilles op til 4 forskellige spil. Det kan også benyttes om aftenen i mørke, da "duerne" kan blive selvlysende. 
Læs mere her.

Peters Adventure Games
Vi har også samarbejde med Peters Adventure Games, som har udviklet "Fangerne på Fortet", der er stærkt inspireret af TV-udsendelsen af samme navn. Hvert hold har deres "passepartout", en instruktør, der fører deltagerne sikkert igennem de mange udfordringer som slanger, højder, masser af vand, troldmænd, balanceopgaver, glasskår mm.
Læs mere her.

Midgaard Event
Vi har endvidere samarbejde med Midgaard Event, som bl.a. laver mordmysterier, hvor deltagerne bliver inddraget i de mest mystiske omstændigheder med forskellige rollefordelinger. 
Læs mere her.

Stomp Along
Yderligere har vi et samarbejde med "Stomp Along", hvor samspillet mellem rytmen og det gode humør er i fokus. Når deltagerne performer i deres eget stomp show. Hverdagsredskaber som koste, spande, aviser m.m. forvandles ved fælles indsats til dansepartnere og swingende stomp musik. Det skal prøves!
Læs mere her.

Vice-Versa Event
Har I brug for et pusterum, kan Vice-Versa Event med deres mangeartede koncepter let finde en løsning til netop dit arrangement. Det kan være Høvdingebold, baseret på det officielle koncept fra DR1's meget populære underholdningsprogram, ølbrygning/ølsmagning eller hvad med en Storm P Dyst?
Læs mere her.

SuperEvent
Skal I finde jeres indre legebarn frem, så er mulighederne mange gennem Fun events med SuperEvent. SuperEvent tilbyder anderledes interaktiv underholdning, som afvikles her på Bautahøj. "Skru op for arbejdsglæden og kreativiteten" med events, der booster til selvsamme. 
Læs mere her.

Yoga på Bautahøj
Vi tilbyder også yoga her på Bautahøj konferencecenter under jeres ophold med fokus på "kontor-skuldre".
Læs mere her.

Teambuilding nordsjælland
Teambuilding lokation
Teambuilding sjælland
firmaaktiviteter
Firmaarrangement
Firmaevent
Kontakt os
Tilmeld nyhedsbrev