Icon
Kursus dagsprogram

Julefrokost

HYGGE, HERLIG MAD, MUSIK & HAVKIG
24.& 25. november  ·  1. & 2. december  ·  8. & 9. december

  • Vi starter med vores egen hybenrosedrik kl. 18.00,

 - herefter serverer vi en herlig juleinspireret buffet bestående af; 

  • Forskellige slags sild
  • Røget laks med røræg
  • Marineret hellefisk med kanel, ingefær og urtedressing
  • Gravad laks med sennepsdressing
  • Rejer med citroner og mayonnaise
  • Rødspættefilet med remoulade og citroner
     
  • Hjemmelavet kyllingesalat med abrikoser og ristet bacon
  • Hjemmelavet sylte med dijonsennep og rødbeder
  • Hjemmelavet leverpostej med ristede marksvampe og bacon
     
  • Andesteg med svesker og vinteræbler
  • Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, tilsmagt med appelsin og honning
  • Æbleflæsk med gode danske æbler og løg
  • Mørbradbøffer med bløde løg og surt
  • Tarteletter med unghane og asparges
  • Glaseret skinke med flødestuvet spinat
  • Blodpølse med kanel og æblemos
     
  • Hjemmelavet brød, kiks samt smør og fedt

Buffeten bliver efterfulgt af;

  • Ris a la mande med kirsebærsauce samt et udvalg af skønne oste

Efter middagen serverer vi;

  • kaffe & hjemmelavede chokolader

Musikken starter og spiller frem til ca kl 01:00

  • Øl, husets vin, vand & gængse spiritusmærker

Pris pr. person ved overnatning i dobbeltværelse
inkl. stor morgenbuffet kr. 1298,-


Tillæg pr. person ved enkeltværelse kr. 100,

Konference dagsprogram
Konferencecenter
Kursuscenter
Kontakt os
Tilmeld nyhedsbrev